Otvaranje amfiteatara na MTF-u





























 

Metalurško-tehnološki fakultet Univerziteta Crne Gore je završio renoviranje krovne konstrukcije i enterijera dva amfiteatra (206 i 208) u bloku bazne nastave zgrade Tehničkh fakulteta. Veći dio sredstva za unutrašnje renoviranje amfiteatara donirale su kompanije UNIPROM KAP i UNIPROM-METALI d.o.o. Otvaranju renoviranih amfiteatara  je prisustvovao izvršni direktor UNIPROM KAP-a Nebojša Dožić, dipl. Ing met.

Ovo je bila prilika da se najboljim studentima MTF-a uruče nagrade. Izvršni direktor UNIPROM KAP Nebojša Dožić je, u ime kompanije, nagradio najbolje studente studijskih programa Metalurgija i Hemijska tehnologija: Milana Đukanovića i Mariju Kaluđerović.

Najboljim studentima studijskog programa Zaštita životne sredine: Vukićević Gloriji, Čolaković Mileni i Keljević Dejani nagrade je dodijelila Pivara Trebjesa Nikšić, a nagrade je uručila dekan prof. dr Mira Vukčević.

U ime studenata dobitnika nagrade Pivare Trebjesa, zahvalila se studentkinja studijskog programa Zaštita životne sredine, Glorija Vukićević.

„Želim da izrazim poštovanje i duboku zahvalnost Pivari Trebjesa, čija nagrada je dokaz da se naš trud, radi i zalaganje vrednuje i da ima ko da ga prepozna, da ne ostaje neprimijećeno i u sijenci. Takođe, posebna zahvalnost nastavnom kadru koji su nam nesebično prenijeli svoja znanja tokom prethodne četiri godine kako kroz teoriju, tako i kroz praksu i kroz taj vid pomoći učinili da budem jedan od najboljih studenata.Sada vjerujem, da ćemo mi, kao nova generacija, sa  znanjem koje imamo postati pokretač za neka nova dostignuća.“

 

Medijske objave:

https://www.antenam.net/drustvo/172237-zavrseno-renoviranje-krovne-konstrukcije-i-enterijera-dva-amfiteatra-na-mtf-u

https://www.aktuelno.me/crna-gora/zavrseno-renoviranje-krovne-konstrukcije-i-enterijera-dva-amfiteatra-na-mtf-u/

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.