Case Study Competition




Case Study Competition

Case Study Competition je vodeće regionalno natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva s kojim se neko poduzeće susrelo ili predviđa da će se susresti, a namijenjeno je proaktivnim studentima različitih interesa.
Na natjecanju sudjeluje velik broj studenata zahvaljujući poduzećima iz različitih gospodarskih grana te tematskoj širini njihovih poslovnih slučajeva. Poduzeća predlažu i zadaju temu, a studenti rješavaju prave poslovne slučajeve. Na taj način studenti dobivaju priliku pokazati svoja znanja, ideje i mogućnosti pred najboljim hrvatskim poduzećima kao potencijalnim budućim poslodavcima i za to bivaju bogato nagrađeni. Natjecanje omogućuje poduzećima dobivanje kreativnih ideja, povećanje baze zaposlenika te dobru promociju među studentima diljem regije.

O natjecanju

Case Study Competition je studentsko natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva renomiranih poduzeća regije. Cilj natjecanja je omogućiti proaktivnim studentima da pokažu svoja znanja i ideje te ostvare kontakt s potencijalnim budućim poslodavcima. Na natjecanju sudjeluje velik broj studenata različitih interesa zahvaljujući poduzećima iz različitih gospodarskih grana te tematskoj širini njihovih poslovnih slučajeva.

Svako poduzeće zadaje jedan poslovni slučaj koji je primjer izazova s kojim se poduzeće susrelo ili predviđa da će se susresti, a rješavaju ga timovi od 2 do 4 člana. Natjecateljskom timu na raspolaganju je mentor iz poduzeća koji je upoznat sa slučajem te stručan u području iz kojeg je poslovni slučaj.  Poduzeća nagrađuju najbolja rješenja s novčanim te dodatnim nagradama u obliku praksi i pripravništva.

Ovo natjecanje omogućuje poduzećima dobivanje novih, kreativnih ideja, povećanje baze budućih zaposlenika te promociju među studentima.

 

Detaljnije na sledećem linku:

https://www.estudent.hr/category/natjecanja/case-study-competition/#_tab



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.