Počele prijave za Međunarodni festival filmske muzike i zvuka




Počele prijave za Međunarodni festival filmske muzike i zvuka

Međunarodnog festivala filmske glazbe i zvuka koji se ove godine održava u Puli od 20. do 22. Oktobra.

S ciljem približavanja svijeta filmske muzike mladim talentovanim pojedincima, organizator je pokrenuo fundraising kampanju kako bi prikupio sredstva za pokrivanje troškova akreditacije i smještaja u hotelu za vrijeme trajanja festivala za 10 studenata.

Ovom pružena je šansa svim studentima Muzičke akademija Univerziteta Crne Gore da se prijave na takmičenja da na ovaj način postanu dio međunarodne publike.

Svi detalji vezani za način prijave za takmičenje nalaze se na linku ispod:

http://www.isfmf.com/support-film-music-education/

 

Međunarodni festival filmske glazbe i zvuka ove se godine održava u Puli od 20. do 22. listopada, a kako bi festivalski program i ovo posebno iskustvo filmske glazbe približili mladima, pokrenuta je fundraisingkampanja.

Međunarodni festival filmske glazbe i zvuka u misiji je promocije važnosti filmske glazbe i njezinih skladatelja. Cilj održavanja festivala iz godine u godinu jest poticanje kreativne i konstruktivne rasprave o neodvojivoj vezi između filma i glazbe, povezivanje ljudi, savjetovanje, educiranje mladih skladatelja kao i drugih zaljubljenika u filmsku glazbu kroz panele i seminare. Kako su u ovoj priči  mladi talentirani pojedinci posebno važni te kako je prioritet festivala pružiti im pristup glazbeno-umjetničko-produkcijskom networkingu koji festival nudi, pokrenuta je kampanja kojom se žele prikupiti sredstva uz pomoć kojih će se svijet filmske glazbe približiti ovim mladim talentiranim ljudima. Cilj je pružiti priliku deset studenata iz cijelog svijeta da se pridruže festivalu u Puli od 20. do 22. listopada te za njih stvoriti mogućnost učenja i upoznavanja profesionalaca iz industrije filmske glazbe.

Prikupljena sredstva iskoristit će se za pokrivanje troškova akreditacija i smještaja u hotelu za vrijeme održavanja festivala za 10 studenata.

Kako postati jedan od deset studenata koji će dobiti ovu priliku?

Iz organizacije festivala Vam poručuju kako Vas samo žele upoznati. Pošaljite im svoj CV i ukratko opišite zašto bi se htjeli družiti s njima u Puli te ih uvjerite da se oni trebaju družiti baš s vama.

Sve informacije o kampanji  i kako se prijaviti saznajte na sljedećem linku: http://www.isfmf.com/support-film-music-education/.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.