Konkurs za upis na magistarske studije 27. septembra




Konkurs za upis na magistarske studije 27. septembra

 

Organizacione jedinice Univerziteta Crne Gore raspisaće konkurse za upis na magistarske studije za studijsku 2019/20. godinu 27. septembra 2019. godine. Upis studenata magistarskih studija će biti okončan 7. oktobra, kada i počinje nastava na magistarskim studijama Univerziteta Crne Gore. 

Prema Odluci Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore, od 11. jula 2019. godine,  nastaloj na osnovu prijedloga organizacionih jedinica  i Senata Univerziteta Crne Gore, a u okviru licence Ministarstva prosvjete, broj predviđenih mjesta za upis na magistarske studije  iznosi 606.

Konkursi će biti objavljeni na sajtu Univerziteta (www.ucg.ac.me), na podstranicama fakulteta i u crnogorskim dnevnim novinama.

Visina školarina će biti  u skladu sa donesenom Odlukom Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore i kretaće se od 500 do 1000 eura po semestru. Odluka je dostupna u posljednjem 466. broju Biltena UCG 

Upis je bliže uređen Pravilima studiranja na postdiplomskim studijama.

**U nastavku je data tabela sa brojem mjesta objavljena u Biltenu UCG  465, a koja je data u okviru Odluke o broju studenata za upis na postdiplomske magistarske studije Univerziteta Crne Gore.  

Povezana vijest: https://www.ucg.ac.me/objava/blog/10/objava/49875-za-upis-na-magistarske-studijske-programe-606-mjesta-na-univerzitetu-crne-gore

BROJ STUDENATAZA UPIS NA POSTDIPLOMSKE MAGISTARSKE STUDIJE UCG za studijsku 2019/20. godinu.

ORGANIZACIONA JEDINICA/

STUDIJSKI PROGRAM

BROJ STUDENATA

BIOTEHNIČKI FAKULTET

22

Voćarstvo, vinogradarstvo i vinarstvo

10

Zaštita bilja

4

Ratarstvo i povrtarstvo

4

Stočarstvo

4



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.