Anela Nurković, najbolji student Biotehničkog fakulteta za studijsku 2019/20. godinu




Anela Nurković, najbolji student Biotehničkog fakulteta za studijsku  2019/20. godinu

Studentkinja Biotehničkog fakulteta Univerziteta Crne Gore, na smjeru Mediteransko voćarstvo, Anela Nurković (9.89) proglašena je za najboljeg studenta svog fakulteta za tekuću studijsku godinu 2019/20.

Anela kaže da je čast biti odabran za najboljeg studenta svog fakulteta, te da ova nagrada predstavlja potvrdu da se dosadašnji rad i trud isplatio i podstiče je da neprestano radi na sebi i svom profesionalnom usavršavanju.

„Biotehnički fakultet Univerziteta Crne Gore nudi veliki broj aktivnosti koje se tiču praktičnog rada. Sve što sam teorijski savladala mogu sada i praktično da primijenim, a to će mi značajno pomoći u budućnosti“, kazala je ona.

Kaže da je za postizanje navedenog uspjeha uložila mnogo vremena, rada, truda i posvećenosti, ali je uspjela da uz dobru organizaciju uskladi obaveze koje se tiču fakulteta, kao i one koje su usmjerene na druge aktivnosti.

Anela navodi da će nakon završetka Osnovnih studija, svoje školovanje i dalje profesionalno usavršavanje nastaviti na Univerzitetu Crne Gore.

Budućim generacijama je poručila da rade na sebi i svom obrazovanju, izvršavaju svoje obaveze na vrijeme i studije neće biti teške. „Cilj je da steknete potrebna znanja i vještine tako da znate da radite vaš budući posao“.

 

Medijske objave:

https://portalanalitika.me/clanak/356025/anela-nurkovic-najbolji-student-biotehnickog-fakulteta

https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/anela-nurkovic-je-najbolji-student-biotehnickog-fakulteta

https://fosmedia.me/infos/drustvo/anela-nurkovic-najbolja-na-biotehnickom-fakultetu

https://www.aktuelno.me/crna-gora/anela-nurkovic-najbolja-na-biotehnickom-fakultetu/

https://makanje.me/clanak/544

Image

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.