Filološki fakultet, 18.07.2020

PRIJAVA ISPITA ZA SEPTEMBARSKI ISPITNI ROKX

Obavještavamo studente da prijava ispita za septembarski ispitni rok počinje danas (18. 07. 2020. godine) i završava se 23. 07. 2020. godine.

Prijava se podnosi isključivo elektronskim putem popunjavanjem formulara koji je u prilogu. Studenti imaju pravo na prijavu ispita ukoliko su iste ispite prijavili na početku studijske godine i ukoliko su u cjelosti izmirili finansijske obaveze (školarinu). 

PROCEDURA PRIJAVLJIVANJA ISPITA U SEPTEMBARSKOM ISPITNOM ROKU:

  1. Preuzeti formular za prijavu ispita sa internet stranice (formular je u prilogu)
  2. Čitko popuniti tražene podatke i potpisati formular
  3. Uplatiti iznos od 5 eura po ispitu, u skladu sa Odlukom Upravnog odbora Univerziteta na žiro račun fakulteta (510 – 92403 – 57)
  4. Skenirati formular zajedno sa uplatnicom i poslati kao JEDAN DOKUMENT na mejl adrese studentske službe.

 

NAPOMENA

Dokument mora biti ispod 5MB

Studenti SP Njemački jezik i književnost, SP Ruski jezik i književnost i SP Francuski jezik i književnost podnose podatke na mejl adresu: ankai@ucg.ac.me

Studenti SP Crnogorski jezik i književnost, SP Srpski jezik i književnost, SP Engleski jezik i književnost i SP Italijanski jezik i književnost podnose podatke na mejl adresu: sonjaroc@ucg.ac.me

Studentima neće biti prihvaćena prijava ispita za septembarski rok ukoliko nisu u cjelosti izmirili finansijske obaveze (školarinu).

Dokumenti

Broj posjeta : 2124