Posjeta studenata i profesora sa Univerzitetskog koledža iz Birmingema u okviru međunarodnog terenskog istraživanja




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Preko 70 studenata osnovnih i master studija Univerzitetskog koledža iz Birmingema (University College Birmingham)  posjetilo je u četvrtak 27. aprila Fakultet za turizam i hotelijerstvo u okviru međunarodnog terenskog istraživanja na temu MICE turizma i međunarodnog turističkog i hotelijerskog menadžmenta.

Studente i profesore koledža iz Birmingema, prof. Sofi Marfi i prof. Sašu Bobića, pozdravio je prodekan za nastavu, doc. dr Ilija Moric, i upoznao goste sa nastavnim aktivnostima Fakulteta za turizam i hotelijerstvo, pri čemu se posebno osvrnuo na aplikaciju za praktičnu obuku FTH-a http://fthprakticnaobuka.ucg.ac.me/ i ljetnu školu „Preduzetništvo u turizmu baštine“.

U okviru terenskog istraživanja i posjete, doc. dr Ilija Moric održao je predavanje na temu „Sektor MICE turizma u Crnoj Gori“, nakon čega su uslijedila pitanja i diskusija gostujućih studenta. Nakon zaključnih razmatranja i razgovora o budućoj saradnji, Fakultetu za turizam i hotelijerstvo je uručena donacija od preko 70 udžbenika iz oblasti turizma i hotelijerstva.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.