Fakultet za turizam i hotelijerstvo, 06.07.2019

Na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo popunjeno 150 mjesta, 30 ostaje u II rokuNa Fakultetu za turizam i hotelijerstvo Univerziteta Crne Gore upisalo se 150 studenata od ukupno 180 slobodnih mjesta za studijsku 2019/20.

Prorektorica za nastavu Univerziteta Crne Gore i koordinator rada na ovom Fakultetu, prof. dr Đurđica Perović, ohrabImagerila je studente da pokušaju i u drugom roku da se upišu, na preostalih 30 mjesta.

„Na Fakultetu im se pruža prilika da studiraju i žive turizam u gradu pod zaštitom UNESKO-a. Na našem fakultetu imaju priliku da direktno iskuse izazove buduće profesije kroz obaveznu praktičnu nastavu u 55 nastavnih baza Fakulteta za turizam i hotelijerstvo Univerziteta Crne Gore, u prestižnim hotelskim i turističkim preduzećima sa kojima Fakultet za turizam i hotelijerstvo ima potpisane ugovore o saradnji“, navodi prorektorica Perović.

Na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo, dodala je, posebna pažnju se poklanja međunarodnoj saradnji, koja se realizuje kroz dva modaliteta: mobilnost studenata i mobilnost profesora. Zahvaljujući ovim programima studenti i profesori borave na univerzitetima u Kini, Francuskoj, Italiji, Bugarskoj, Finskoj, Sloveniji, Poljskoj, Rumuniji i dr.

Upisanim brucošima poželjela je puno uspjeha u daljim studijama.

https://m.cdm.me/drustvo/na-fakultetu-za-turizam-u-kotoru-upisano-150-studenata/

 

Broj posjeta : 936