Dekan Edin Jašarović održao master klas na Univerzitetu političkih studija i javne administracije u Bukureštu




Dekan Edin Jašarović održao master klas na Univerzitetu političkih studija i javne administracije u Bukureštu

Doc. dr Edin Jašarović sa Fakulteta dramskih umjetnosti, Univerziteta Crne Gore,  danas je na internacionalnoj nedelji Univerziteta političkih studija i javne uprave u Bukureštu, Rumunija održao online predavanje i master klas pod nazivom: "Transitional models of culture - between inherited socialism towards cultural mercantilism" u okviru drugog izadnja ove međunarodne platforme.

U okviru ovog događaja, 20 nastavnika, predavača i stručnjaka iz Velike Britanije, Njemačke, Poljske, Gruzije, Turske, Sjevernog Cipra, Izraela, Crne Gore, Holandije, Bosne i Hercegovine, Norveške, Irana, Bugarske, Grčke i Austrije održat će se online interaktivne seminare, grupne istraživačke studije i radionice za studente Univerziteta SNSPA, o raznolikom području aktuelnih tema.

BA, MA i dr. sc. studenti SNSPA Univerziteta imaće priliku da učestvuju u uzbudljivim raspravama, aktivnostima i razmjeni iskustava s ciljem konsolidacije i razvoja svojih potencijala u području političkih, administrativnih, komunikacijskih i upravljačkih nauka, dovodeći ih u direktan kontakt s međunarodno priznatim stručnjacima. 

Organizacioni tim događanja čine studenti BizMasters Fakulteta za menadžment iz SNSPA-e, a koordinira prof. univ. dr. Florina Pînzaru, uz podršku svih fakulteta i departmana širom SNSPA Univerzitetske infrastrukture.

Za program i detalje o svakom predavanju i prijavi za predavanja možete koristiti link u nastavku: https://docs.google.com/forms/d/1xc0CAf5DkXcytQAxZoDvyknvo2lvSkm6BVl_tAhcIMo/viewform?pli=1&pli=1&pli=1&edit_requested=true  

Više o internacionalnoj nedelji master predavanja i predavačima možete naći na zvaničnom linku  SNSPA Univerziteta u Bukureštu: https://snspa.ro/en/online-international-week-at-snspa-2021/lecturers/ 

DEKANT FDU - Cetinje



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.