Alumnisti i studenti ponovo u kampanji: STUDIRAJ NA FDU - CETINJE




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U susret prijemnim ispitima na Fakultetu dramskih umjetnosti, i ove godine nastavljamo sa promo kampanjom svjedočenja naših istaknutih alumnista i studenata. 

U okviru ovogodišnje promo kampanje pogledajte iskustva i radne angažmane naših istaknutih studenata i alumnista  u susretu sa tržištem rada, u  oblasti dramskih i audio-vizuelnih djelatnosti i oblasti kreativnih industrija. 

Studenti koji govore u kampanji dolaze nam sa različtih studijskih programa i nivoa studija i to: 

  • Miljan Vučelić sa mastera Filmske produkcije, 
  • Matija Jovanović i David Todorović sa Filmske i televizijske režije
  • Ivana Darson sa studijskog programa Dramaturgija
  • Maja Kecojević sa specijalističkih studija Produkcije i, 
  • Farah Lajljević sa studijskog programa Produkcija

Kao vrijedno svjedočanstvo posvećenosti našeg Fakulteta  i rada našeg nastavničkog i saradničkog osoblja u kreiranju kvalitetnih studijskih programa i ishoda učenja, video izjave naših bivših studenata iskreni su poziv svim zainteresovanim kandidatkinjama i kandidatima da redovno prate konsultacije i  zvanične objave na ovom sajtu u susret predstojećim prijemnim ispitima i prijemnim rokovima. 

U prilog ovogodišnjim izjavama pogledajte i ostale snimljene poruke alumnista, nekadašnjih studenata FDU, danas istaknutih glumca, režisera, producenata, i menadžera kulture i medija,  zašto treba da upišete FDU na linku: https://www.youtube.com/channel/UCFd6iUuVfiUU2uIlSHAaS0g/videos  

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.