V ciklus konsultacija za pripremu polaganja prijemnih ispita za upis na osnovne studije FDU Cetinje 2023. g.




<span class="CyrLatIgnore">V</span> ciklus konsultacija za pripremu polaganja prijemnih ispita za upis na osnovne studije FDU Cetinje 2023. g.

Poštovane buduće studentkinje i studenti FDU - Cetinje,

U okviru ovogodišnje kampanje i promocije svojih studijskih programa Fakultet dramskih umjetnosti kao i svih godina unazad nastavlja sa praksom da pod sloganom: Ispričaj svoju priču. Upiši FDU! poziva buduće studentkinje i studente na KONSULTACIJE za pripremu polaganja prijemnih ispita za upis na osnovne studije FDU - Cetinje. 

V ciklus konsultacija pod nazivom FDU InterAkcije za sve programe osnovnih studija održaće se u SUBOTU 03. juna u sledećim naznačenim terminima: 

DRAMA I POZORIŠTE subota 03. jun u 11h
Konsultacije vodi: vanre. prof Janko Ljumović
U prostorijama FDU-a

GLUMA subota 03. jun u 10h
Konsultacije vodi: vanr. prof Branko Ilić
U prostorijama FDU-a

FILM I MEDIJI subota 03. jun u 11h
Konsultacije vode: red. prof Nikola Vukčević i doc. Dušan Kasalica 
U prostorijama FDU-a

Akreditovana i međunarodno priznata diploma osnovnih studija na Fakultetu dramskih umjetnosti, Univerziteta Crne Gore stiče se na studijama koje traju III godine, odnosno VI semestara i nose 180 ECTS kredita. 

Sve ostale informacije o predmetima, strukturi studijskih programa, nastavi i upisnim procedurama možete, takođe dobiti i na našoj oficijelnoj internet stranici Fakulteta https://www.ucg.ac.me/fdu, ali i putem INFORMATORA FDU - Cetinje za uspis na osnovne i master studije 2023.g. koji se nalazi u prilogu ove objave.

Ispričaj svoju priču. Upiši FDU!
 
DEKANAT
FDU - Cetinje

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.