Na svečanoj sjednici Senata UCG dodijeljena priznanja najuspješnijim studentima i profesorima u 2019. godini




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

 

Univerzitet Crne Gore dodijelio je priznanja  najboljim studentima i istaknutim profesorima sa svih univerzitetskih jedinica, za rezultate ostvarene u 2019. godini.

Rektor, prof. dr Danilo Nikolić, na svečanoj sjednici Senata Univerziteta Crne Gore, uručio je  20 priznanja profesorima za doprinos u razvoju naučnoistraživačkog, stručnog i umjetničkog rada i međunarodnom pozicioniranju Univerziteta. Na osnovu prijedloga Vijeća Fakulteta dramskih umjetnosti, ovo priznanje je dodijeljeno profesorici Mariji Perović.

Takođe, dodijeljene su i tri Plakete Univerziteta Crne Gore za poseban doprinos u naučnoistraživačkom i umjetničkom radu za 2019. godinu, i to: prof. dr Ljubiši Stankoviću, prof. dr Dušku Bjelici i prof. Mariji Perović.

Kao i prethodnih godina, nagrađeni su i najbolji studenti Univerziteta Crne Gore.  Među 17 najuspješnijih je i Andrija Rašović, najbolji student Fakulteta dramskih umjetnosti.

Čestitamo profesorki Perović i studentu Rašoviću, kao i svim nagrađenim pojedincima, na izuzetnom uspjehu, postignutom tokom 2019. godine.

                                                  

Više o svečanoj sjednici možete pogledati na linku

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/10/objava/59614-nagradeni-najbolji-studenti-i-urucena-priznanja-i-plakete-za-izuzetne-doprinose-u-naucnoistrazivackom-i-umjetnickom-radu



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.