Univerzitet Azurne Obale uručiće Plaketu za 65 godina sportske tradicije Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje




Univerzitet Azurne Obale uručiće Plaketu za 65 godina sportske tradicije Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje

Univerzitet Azurne Obale iz Nice, u Francuskoj, je preko svog Balkanskog Instituta za nauku i inovacije (BISI), dodijelio Plaketu​ povodom 65 godina tradicije i uspješnog rada Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore.

Univerzitet Azurne Obale je sa Fakultetom za sport i fizičko vaspitanje, kako su naveli iz ove institucije, imao uspješnu saradnju.

Image„Saradnja naših institucija već desetak godina se ogleda u intenzivnoj naučnoj, istraživačkoj, nastavnoj, studentskoj i međunarodnoj povezanosti većine naših članova. Zahvaljujući velikoj posvećenosti i izuzetnoj dinamičnosti, kao i znanju i odgovornosti kolega sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore uspjeli smo da postignemo značajne rezultate u oblasti naučnoistraživačkog rada, ali i internacionalizaciji naših institucija. Sa zadovoljstvom ćemo uručiti ovo priznanje dragim kolegama iz Nikšića na svečanosti 5. juna 2021. godine, kazao je prof. dr Srđan Redžepagić, direktor Balkanskog Instituta za nauku i Inovacije.

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje obilježiće ovaj jubilej tradicije sporta i fizičkog vaspitanja, na Dan Fakulteta, 5. juna 2021. godine.

Prethodno su odluke o dodjeli Plaketa dodijelili Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilista u Mostaru i Fakultet za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Novom Sadu.

Image

 

Medijske objave: 

https://www.portalanalitika.me/clanak/univerzitet-azurne-obale-urucice-plaketu-za-65-godina-sportske-tradicije-fakultetu-za-sport-i-fizicko-vaspitanje 

https://www.in4s.net/univerzitet-azurne-obale-urucice-plaketu-za-65-godina-sportske-tradicije-fakultetu-za-sport-i-fizicko-vaspitanje/

https://gradski.me/2021/05/25/univerzitet-azurne-obale-urucice-plaketu-za-65-godina-sportske-tradicije-fakultetu-za-sport-i-fizicko-vaspitanje/ 

 

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.