Džudo šampion Bečanović posjetio studente




Džudo šampion Bečanović posjetio studente

U okviru redovnih aktivnosti iz predmeta „Džudo i rvanje“, koji slušaju studenti druge godine osnovnih akademskih studija Fizička kultura i zdravi stilovi života kod nastavnika doc. dr Jovice Petkovića i saradnika dr Borisa Banjevića, studente je na praktičnoj nastavi i vježbama u sali džudo kluba „Akademik“ posjetio proslavljeni džudista, ambasador sporta i svjetski šampion iz 1989. godine Dragomir Migina Bečanović.

Bečanović se obratio studentima, koji su izrazili veliko zadovoljstvo posjetom i pohvalio njihov rad, zalaganje i napredak, uz poruku da svaki rad i upornost na kraju ipak biva krunisan rezultatom.

Prodekan za nastavu doc. dr Jovica Petković najavio je studentima i organizaciju „sportskih tribina“ na kojima će studenti Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje imati priliku da se upoznaju sa najistaknutijim sportistima i sportskim radnicima Crne Gore i iz prve ruke dobiju odgovore na sva pitanja koja su predmet njihovog intereseovanja, a jedan od njih će svakako biti i gospodin Dragomir Migina Bečanović.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.