Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, 10.12.2018

Pobjednički tim košarkaša Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje  ponovo na turniru u DubrovnikuNa Međunarodnom božićnom studenskom turniru, od 13. do 16 decembra, u Dubrovačkom sportskom centru – Gospino polje, Univerzitet Crne Gore predstavljaće košarkaški tim Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje koji će braniti titulu prvaka od prošle godine. 

I ove godine, u istom pobjedničkom sasatavu, pod vođstvom doc. dr Milovana Ljubojevića, u timu igraju Luka Šćepanović, Nikola Agramović, Nemanja Tomašević, Rade Đoković, Petar Kapešić, Radonja Pejović, Vladimir Mrdak, Goran Lončar, Milos Lalović, Luka Nikaljević, Dejan Džaković i Luka Joković. Tim je prvak i univerzitetske lige Crne Gore. 

Prošle godine uspjeh studenata pozdravili su i rektor Univerziteta Crne Gore prof. dr Danilo  Nikolić i predsjednik Upravnog odbora UCG i profesor ovog fakulteta prof. dr Duško Bjelica, prijemom studenata.  

Ovaj jedinstveni sportsko-zabavni događaj okuplja studente univerziteta koji se takmiče u muškoj košarci i ženskoj odbojci. Organizator je Sveučilišni sportski savez - Dubrovnik.

Na turniru, koji organizuje Sveučilišni sportski savez iz Dubrovnika, pored ekipe UCG, učestvuju i studenti univerziteta iz Maribora, Pečuha, Zenice, Prištine, Zadra, Varaždina i Dubrovnika.

 

http://www.vijesti.me/sport/difovci-na-bozicnom-turniru-u-dubrovniku-1015842

https://m.cdm.me/sport/kosarka/difovci-brane-trofej-u-dubrovniku/

http://unisport.me/bozicni-turnir-u-dubrovniku/ 

 

Dokumenti