Dekan maturantima: Fakultet za sport i fizičko vaspitanje otvara vrata za 120 brucoša ove godine




Dekan maturantima: Fakultet za sport i fizičko vaspitanje otvara vrata za 120 brucoša ove godine


Budući profesori fizičke kulture i zdravih stilova života, sportski treneri i novinari, poštovane koleginice i kolege,

Dani u kojima privodite kraju vrlo značajan dio svog života, završavate srednju školu, prolaze veoma brzo, i nema mnogo vremena za slavlje i opuštanje jer novi izazovi su odmah iza ugla. Odluka kojom ćete odrediti smjer u kojem će se kretati ostatak vašeg života je, možda najveći izazov sa kojim ste se susretali do sada i on se mora savladati na adekvatan način.

Stoga, sImagetudijski program kojem ćete pokloniti svoje povjerenje, ne smije biti odabran pod uticajem subjektivnih faktora već, isključivo na osnovu objektivnih faktora koji će predstavljati garant uspješnog studiranja i sticanja adekvatnih znanja i vještina u skladu sa ličnim afinitetima i predispozicijama.

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore ima zadovoljstvo da vam pomogne u vašem ličnom odabiru, na taj način što iz godine u godinu razvija studijske programe koji na adekvatan način odgovaraju zahtjevima tržišta u okviru industrije sporta za visokokvalitno obučenim kadrovima, kada su profesori fizičke kulture i zdravih stilova života u pitanju, kao i sportski treneri i novinari.

Kao i prethodnih, naš fakultet će i ove godine otvoriti vrata za 120 brucoša, i na taj način proširiti svoju veliku porodicu koja ima za osnovni cilj, kao vodeća visokoškolska ustanova u ovoj oblasti, da i dalje razvija fizičku kulturu, sport i zdravlje u Crnoj Gori.

Studiranje na Univerzitetu Crne Gore je privilegija najboljih, a kako su osnovne studije besplatne i finansiraju se iz budžeta Crne Gore, posebnu pažnju posvećujemo selekciji budućih studenata koja se, pored uspjeha na prethodnom nivou školovanja, sprovodi i u vidu prijemnog ispita. U skladu sa tim, profesori našeg fakulteta organizuju dane otvorenih vrata i pripremne časove za sve zainteresovane maturante.

Naša vrata su širom otvorena, dobro nam došli!

Dekan, prof. dr Stevo Popović

 

 

Korisni linkovi: 

- Linkovi za informacije o upisu na Univerzitet Crne Gore

Online promocije fakulteta za sport i fizicko vaspitanje ponedeljkom, srijedom i petkom

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1259/objava/78571-pokazni-elementi-za-polaganje-prijemnog-ispita-na-fakultetu-za-sport-i-fizicko-vaspitanje-univerziteta-crne-gore

 

Medijske objave: 

https://www.mladiniksica.me/fakultet-za-sport-i-fizicko-vaspitanje-otvara-vrata-za-120-brucosa/

https://www.portalanalitika.me/clanak/dekan-maturantima-fakultet-za-sport-i-fizicko-vaspitanje-otvara-vrata-za-120-brucosa-ove-godine

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.