Panel diskusiju na temu: "Reforma državnog tužilaštva"




Panel diskusiju na temu: "Reforma državnog tužilaštva"

ELSA Montenegro će u četvrtak 11. marta u 17:00h, u amfiteatru 1 Pravnog fakulteta UCG, organizovati panel diskusiju na temu: "Reforma državnog tužilaštva". 

Budući da je reforma državnog tužilaštva u svjetlu sadašnjih uslova jedna od najaktuelnijih tema koja okupira pažnju ne samo pravnika, već i šire javnosti, smatramo da bi živa riječ o istoj uz predstavljanje pogleda naših panelista na cjelokupnu situaciju u vezi sa predlogom Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Državnom tužilaštvu i predlogom Zakona o Tužilaštvu za organizovani kriminal i korupciju, odnosno argumenata za/protiv istih reformi,  bila od izuzetnog značaja za formiranje odgovarajućeg stava naših pravnika.
 
Diskusiju smo predvidjeli na način da u istoj učestvuje četvoro panelista:
- Gđa Branka Bošnjak, potpredsjednica Skupštine Crne Gore;- G. Milivoje Katnić, Glavni specijalni tužilac;- Gđa Marijana Laković Drašković, bivša generalna direktorica Direktorata za pravosuđe u Ministarstvu pravde Crne Gore;
- G. Dragan Šoć, advokat;

Shodno trenutnim mjerama, a u vezi sa trenutnom epidemiološkom situacijom izazvanom pandemijom koronavirusa, broj učesnika je ograničen!

Prijave možete slati u dm instagram profila ELSA Montenegro uz sljedeću sadržinu: naziv događaja, ime i prezime i broj indeksa, do 9. marta u 21h!

Vidimo se!



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.