Pravni fakultet

Studijska posjeta predstavnika Pravnog fakulteta Pravnom fakultetu Univerziteta u Ljubljani i Fakultetu za varnostne vede Univerziteta u MariboruStudijska posjeta predstavnika Pravnog fakulteta Pravnom fakultetu Univerziteta u Ljubljani i Fakultetu za varnostne vede Univerziteta u Mariboru

Delegacija Pravnog fakulteta u sastavu: Prof. dr Aleksandar B. Ivanović, Milan Tomić, studentski povjerenik i Petar Jovetić, član Vijeća fakulteta boravili su u radnoj posjeti Pravnom fakultetu Univerziteta u Ljubljani i Fakultetu za varnostne vede u Mariboru u periodu od 05. do 09.11.2017. godine.

Cilj posjete je bio nastavak realizacije aktivnosti shodno memorandumima o saradnji zaključenim između ovih visokoškolskih institucija.

Predstavnike Pravnog fakulteta primili su dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Ljubljani prof. dr Miha Juhart sa saradnicima, dekan Fakulteta za varnostne vede prof. dr Andrej Sotlar i predsjednik Upravnog odbora Univerziteta u Mariboru prof. dr Gorazd Meško sa saradnicima. 

Ova uzvratna posjeta naših predstavnika doprinijela je jačanju saradnje na promovisanju i unapređenju akademske povezanosti Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore i visokoškolskih institucija Slovenije.

 

Facebook Viber Twitter Google LinkedIn StumbleUpon Tumblr Pinterest Email Print