Student Božo Čović osvojio treću nagradu za najbolji članak na temu arbitraže




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Student druge godine master studija na poslovno-pravnom smjeru Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore, Božo Čović, osvojio je treće mjesto na takmičenju u pisanju članka na temu arbitraže, koje je organizovano za zemlje Zapadnog Balkana (Western Balkans Arbitration Writing Competition).

Članak na temu "Arbitraža u post-Kovid eri: Kuda dalje?" (Arbitration in the post-Covid era: Where do we go next?) nagrađen je trećom nagradom u konkurenciji radova koji su pristigli iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Slovenije i Crne Gore, a na osnovu ocjene nacionalnog i međunarodnog žirija, sastavljenih od prepoznatih stručnjaka iz navedene oblasti.

Svečana dodjela nagrada održaće se u maju 2023. godine, u Beču (Austrija), gdje će nagrađeni takmičari imati prilike da se susretnu sa vodećim stručnjacima iz svijeta arbitraže.

Čestitamo Božu na sjajnom uspjehu i ohrabrujemo naše studente da proširuju svoja znanja i nastave da na najbolji način predstavljaju Pravni fakultet!

https://www.linkedin.com/in/western-balkans-arbitration-writing-competition-220464236/ 

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1263/objava/139777-takmicenje-za-studente-western-balkans-arbitration-writing-competition 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.