Humanitarna izložba Alumni akademije Pravnog fakulteta UCG




Humanitarna izložba Alumni akademije Pravnog fakulteta UCG

Povodom osnivanja Alumni akademije Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore, danas će biti upriličena humanitarna izložba u 12h u prostorijama Pravnog fakulteta, a djela će biti izložena zaključno sa 22. decembrom 2022. godine, u periodu 10 – 18 h.

Umjetnička djela istaknutih autora će biti izložena na prodaju, a značajan procenat od autorskih honorara će biti opredijeljen za humanitarnu svrhu i pomoć J.U. Zavod „Komanski most“ Podgorica.

Humanitarna izložba je jedna od prvih aktivnosti Alumni akademije, koja se osniva sa ciljem da podstakne profesionalno povezivanje alumnista Pravnog fakulteta, koji će zajedničkim naporima nastojati da doprinesu podizanju svijesti o važnosti pravničke profesije u crnogorskom društvu, putem organizovanja konferencija, seminara, okruglih stolova, ali i realizovanjem projekata koji će podsticajno djelovati na aktuelne studente prava i pružiti im priliku za dalju afirmaciju i usavršavanje.

Šira društvena solidarnost, podrška crnogorskoj umjetničkoj sceni, promocija filantropije, sa ciljem snaženja pravne zajednice u Crnoj Gori, glavne su pokretačke ideje za organizovanje događaja i dalji rad novoosnovane Alumni akademije.

U prilogu je dostupan katalog slika.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.