Gostovanje istaknutih stručnjaka iz prakse na Pravnom fakultetu




 

Obavještavaju se studenti da će u utorak 04. decembra u 12 sati (Svečana sala) gost na studentskoj tribini biti Dejan Đurović, rukovodilac Nacionalnog centralnog biroa Interpola u Podgorici koji će govoriti na temu: ,,Međunarodna policijska saradnja u funkciji borbe protiv terorizma i organizovanog kriminaliteta''.

 

Obavještavaju se studenti da će u četvrtak 06. decembra u 12 sati (Svečana sala) gost na studentskoj tribini biti ugledni advokat Tomislav Dedić koji će govoriti na temu: ,,Ostvarivanje pravde pred sudom''.

 

Obavještavaju se studenti da će u petak 07. decembra u 12 sati (Svečana sala) gost na studentskoj tribini biti ugledni advokat Novica Sekulović koji će govoriti na temu: ,,Efikasno upravljanje sudskim postupkom''.

 

Obavještavaju se studenti da će 05. decembra u 19 časova  (Svečana sala) gost na studentskoj tribini biti Doc. dr Mladen Milosavljević-Pomoćnik Direktora Federalnog MUP-a BiH, Načelnik Centra za forenzična istraživanja, vještačenja i ispitivanja koji će govoriti na temu: ,,Forenzičke nauke u Bosni i Hercegovini-aktuelni segment''.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.