Konkurs - Takmičenje u besjedništvu




Dragi studenti i studentkinje,

 

Čast nam je da vas u ime Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore pozovemo da uzmete učešće na I takmičenju u besjedništvu studenata pravnih fakulteta univerziteta u Crnoj Gori.

Pravo učešća imaju studenti I, II, III i IV godine pravnih fakulteta Univerziteta Crne Gore, Univerziteta „Donja Gorica“ i Univerziteta „Mediteran“.

Po odluci organizatora takmičenja, tema sa kojom se takmičari mogu predstaviti publici i žiriju je slobodna, što znači da studenti mogu nastupiti sa već postojećom, ili samostalno napisati svoju besjedu.

Takmičare će ocjenjivati petočlani žiri koji će činiti stručnjaci iz oblasti prava i umjetnosti. 

Pravni fakultet Univerziteta Crne Gore sa zadovoljstvom je obezbijedio i prigodne nagrade za naše takmičare:

 

I nagrada - 200 €

II nagrada - 100 €

III nagrada - 50 €

Specijalna nagrada publike koja će imati priliku da odabere svog favorita iznosi 100 €.

 

Rok za prijave završava se 15. dana od dana objave konkursa na zvaničnom sajtu Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore (zaključno sa 26.04.2019. godine). Svi zainteresovani studenti prijavljuju se za takmičenje putem mejla: besjednistvopfucg@gmail.com, na način što će dostaviti svoje: ime i prezime, kontakt telefon, potvrdu o studiranju, tekst besjede, njen naziv, kao i ime i prezime autora. Broj takmičara je organičen.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem gorenavedene e-mail adrese.

*Napomena: Obavještavamo sve zainteresovane studente da će organizacioni tim izvršiti selekciju pristiglih besjeda. Neće se razmatrati besjede uvredljivog i neprimjerenog sadržaja. Besjeda ne može trajati duže od 7 minuta. 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.