Na Pravnom fakultetu onlajn nastavu podržavaju i studentski kanali komunikacije




Na Pravnom fakultetu onlajn nastavu podržavaju i studentski kanali komunikacije

Materija na Pravnom fakultetu Univerziteta Crne Gore  je takva da onlajn nastavu nije bilo teško sprovesti, smatra student povjerenik ovog fakulteta Nikola Radunović.

“Profesori postavljaju materijale na sajtu fakulteta, svim studentima su dostupni na mejl ili preko Skajpa, a  tu je aplikacija Zoom preko koje neki od njih drže predavanja u realnom vremenu, što je možImageda i najbolja zamjena za prava predavanja”, navodi Nikola.

Sve značajne informacije, kaže on, uprava i profesori postavljaju na sajt, ali ih obavezno pošalju i njemu, kao student povjereniku, i ostalim predstavnicima kako bi te informacije njihovim kanalima komunikacije stigle do svih studenata. 

On smatra da ova nastava ima svoje prednosti, s obzirom na to da student sam raspoređuje svoje vrijeme i nastavu prati iz udobnosti svoga doma.

“Naravno, ništa ne može zamijeniti redovna predavanja na fakultetu i po mom mišljenju prisustvo nastavi treba da postane uslov za polaganje kolokvijuma i završnog ispita. Takođe, još jedna otežavajuća okolnost, usljed primjene mjera protiv širenja virusa COVID, jeste što studenti ne mogu pohađati praktičnu nastavu”, navodi  Nikola.

U ovim trenucima najteže mu pada to što je fizička aktivnost svedena na minimum i nemogućnost ispunjavanja nekih uobičajenih i svakodnevnih obaveza. Svojim kolegama studentima poručuje: Redovno učite i ostanite doma, kako bi zaštili sebe i druge.

 

Medijske objave:

https://volimpodgoricu.me/2020/04/19/na-pravnom-fakultetu-onlajn-nastavu-podrzavaju-i-studentski-kanali-komunikacije/

https://www.antenam.net/drustvo/155939-radunovic-onlajn-nastava-dobra-zamjena-za-prava-predavanja

https://kodex.me/clanak/207343/na-pravnom-fakultetu-onlajn-nastavu-podrzavaju-i-studentski-kanali-komunikacije

https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/radunovic-onlajn-nastava-dobra-zamjena-za-prava-predavanja

http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/276434/onlajn-nastava-dobra-zamjena-za-prava-predavanja.html

https://fosmedia.me/mobile/infos/drustvo/na-pravnom-fakultetu-onlajn-nastavu-podrzavaju-i-studentski-kanali-komunikacije

https://www.pobjeda.me/clanak/onlajn-nastava-dobra-zamjena-za-prava-predavanja

https://makanje.me/clanak/1753

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.