Onlajn obuka za mlade ljude na početku karijere koji žele da se oprobaju u frilensu




Onlajn obuka za mlade ljude na početku karijere koji žele da se oprobaju u frilensu

FreeUP je informativna, praktična, besplatna, onlajn obuka za sve mlade na početku karijere koji žele da se oprobaju kao frilenseri na globalnom tržištu.

Kao uvod u FreeUP organizuje se panel u srijedu 2. juna u 18h na kojem će pet iskusnih frilensera iz različitih oblasti govoriti o svojim iskustvima. Publika će tokom panela imati priliku da postavlja pitanja, a panel je otvoren za sve zainteresovane.

Obuka se sastoji od radionica, Q&A sesija I saradnje u Slack grupi. Kroz radionice će učesnicima biti približen rad na frilens platformama, a mentori, koji su ujedno i najuspješniji lokalni frilenseri, će davati konkretne savjete kako izgraditi lične profile i usluge tako da budu konkurentne na globalnom tržištu. Radionice I G&A sesije su samo za registrovane učesnike.

Na kraju, nakon kratkog osvrta na FreeUP obuku, slijedi dodjela nagrada za one koji su na najbolji način usvojili savjete mentora.

Organizator ove obuke je DevClub zajednica programera u Crnoj Gori i Grafostanica, a projekat je podržan od strane UNDP-a.

Prijavite se putem sajta https://www.freeup.me/ .



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.