Poziv studentima za usavršavanje u Upravi prihoda i carina




Poziv studentima za usavršavanje u Upravi prihoda i carina

Dekan Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta Crne Gore dekana prof. dr Saša Mujović sastao se sa direktorom Uprave prihoda i carina Radom Miloševićem i razgovarao o mogućnostima da se studenti Elektrotehničkog fakulteta angažuju u Upravi kroz ugovore o radu.

Dekan Elektrotehničkog fakulteta, prof. dr Saša Mujović je izrazio zadovoljstvo zbog inicijative koja je došla od strane Uprave prihoda i carina, te istakao da je ovo izuzetna prilika za studente da se već u toku studija upoznaju sa kompleksnošću i obimom poslova u IT sektoru Uprave, a čije je funkcionisanje na visokom nivou neophodno za njen nesmetan rad. Dodao je da je svaka saradnja ovog tipa ujedno i prilika da Elektrotehnički fakultet i studenti koji se na njemu školuju dokažu da imaju kapaciteta da odgovore izazovima savremenog privrednog okriuženja.

Zaključak sastanka je da se za početak saradnje pozivaju svi zaintersovani studenti koji su završili drugu ili više godine studija, a koji žele da se usavršavaju u svim  oblastima jednog savremenog i kompleksnog sistema, koji u sebi sadrži brojne komponene (web aplikacije (Java, C#), Bazama podataka (Oracle MSSQ), sistemima komunikacije između različitih modula (ESB-IBM), modernim rješenjima za izvještavanja (ORACLE OBI..),  DW sistemima, kao i brojnim rješenjima ciljano pravljenim za prihvat i obradu podataka iz domena obračuna, naplate i razmjene podataka sa drugim organima i Administracijom EU, da pošalju biografije na e-mail igor.vukcevic@gmail.com.

Nakon izvršene selekcije od strane Uprave prihoda i carina, odabranim kandidatima će biti ponuđeno da započnu svoj radni angažman u Upravi, kroz model koji bi im omogućio da okončaju studiranje i započnu profesionalnu karijeru u jednom izazovnom okruženju u kojem postoje neograničene mogućnosti za sticanje novih znanja i vještina kroz rad i saradnju sa renomiranim softverskim kućama iz Evrope i okruženja.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.