Kompanija Amplitudo donacijom omogućava renoviranje sale L1




Kompanija Amplitudo donacijom omogućava renoviranje sale L1

Dekan Elektrotehničkog fakulteta prof. dr Saša Mujović i direktor kompanije Amplitudo Nenad Novović potpisali su ugovor o donaciji kojom će kompanija Amplitudo omogućiti renoviranje računarske sale L1. Nakon renoviranja, sala L1 će biti preimenovana u salu Amplitudo.

Donacija kompanije Amplitudo je samo početak planirane saradnje. Na sastanku kojem su prisustvovali dekan Elektrotehničkog fakulteta prof. dr Saša Mujović, prodekan za razvoj i istraživanje prof. dr Vesna Popović-Bugarin, Nenad Novović, direktor kompanije Amplitudo i Jelena Janković, rukovodilac HR i pravne službe, definisan je plan buduće saradnje. Planiran je veliki broj zajedničkih obuka, okruglih stolova i prezentacija trendova u ICT sektoru.

Kao prvi u nizu planiranih zajedničkih poduhvata najavljujemo i da će do kraja ove godine biti pokrenuta startap akademija u okviru koje će odabrani studenti imati priliku da svoje inovativne ideje oblikuju u startapove uz pomoć mentora, uspješnih alumnista ETFa. Više detalja o startap akademiji, kao i lista mentora, će biti objavljeno na Danu fakulteta, 12.11.2019. godine.

Kompanija Amplitudo je prva od mnogobrojnih kompanije koje su u razgovorima sa rukovodstvom Fakulteta iskazale želju da donacijama omoguće renoviranje prostorija na Elektrotehničkom fakultetu i na taj način učine ugodnijim ambijent za rad.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.