Renoviran još jedan amfiteatar na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta Crne Gore




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Nedavna medijska izjava dekana Prof. dr Saše Mujovića, da će rukovodstvo Elektrotehničkog fakulteta uraditi sve kako bi naši studenti imali uslove kakve imaju njihove kolege na poznatim evropskim univerzitetima, dobila je novu potvrdu.

Zahvaljujući donaciji kompanije MEZON iz Danilovgrada, uspješno je okončano renoviranje još jednog prostornog kapaciteta Elektrotehničkog fakulteta. Dosadašnja sala 018 postala je Amfiteatar Mezon, sa svim sadržajima koji će omogućiti ugodan boravak studentima i nesmetano praćenje nastavnog procesa u vrlo inspirativnom ambijentu.

Raduje saradnja sa renomiranom kompanijom, kakva je Mezon i njihova spremnost da pomognu razvoju Elektrotehničkog fakulteta i stasavanju novih generacija. Ovo je pravi primjer društvene odgovornosti, ali i uvjerljiv pokazatelj da studenti koji su ponikli na Elektrotehničkom fakultetu ne zaboravljaju svoju „kuću“. Toj grupi zasigurno pripada gospodin Nikola Kovačević, direktor kompanije Mezon.

Očekujemo da će novi amfiteatar biti uporište nauke i znanja, kao mjesto za prezentovanje uspješno realizovanih privrednih projekata iz oblasti elektrotehnike.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.