Sjutra se završava prijavljivanje za Crnogorsku inženjersku ljetnju školu




Sjutra se završava prijavljivanje za Crnogorsku inženjersku ljetnju školu

Prijavljivanje za Crnogorsku inženjersku ljetnju školu „Montenegrin Engineering Summer School 2020“  završava se sjutra 10. septembra 2020. godine.

O ljetnjoj školi koja se održava pod pokroviteljstvom Univerziteta Crne Gore, Instituta Konfucije na Univerzitetu Crne Gore i Ministarstva nauke, saznajte više u prilogu TV Prva, u razgovoru sa rukovodiocem projekta doc. dr Milenom Đukanović.

 

                               

Izabrani kandidati će biti obaviješteni najkasnije do 11. septembra. Studenti koji budu odabrani moći će da učestvuju u ljetnjoj školi od 14. do 20. septembra 2020. godine.

Glavni partneri škole su kompanija Mtel (Mtel digitalna fabrika), Naučno – tehnološki park Crne Gore, Elektrotehnički fakultet, Mašinski fakultet i 3D soba.

Ljetnja škola je besplatna za studente sa Univerziteta Crne Gore, drugih privatnih univerziteta i mlade profesionalce koji su željni aktuelnih inženjerskih vještina i znanja.

Intenzivni jednonedjeljni program je osmišljen tako da studente i mlade profesionalce upozna sa aktuelnim inženjerskim vještinama – robotikom, 3D štampom i 3D olovkama, virtuelnom stvarnosti i kreativnom industrijom. Za najbolje polaznike pripremljene su vrijedne nagrade.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.