Rokovi za prijavu ECTS kredita za studijsku 2020/21. godinu




Prijava ECTS kredita studenata osnovnih i specijalističkih studija obavljaće se od 24. 09. 2020. do 01. 10. 2020. godine u prostorijama studentske službe u vremenu od 8-15h.

Prilikom prijave ECTS kredita student popunjava prijavni list u studentskoj službi i bira predmete koje polaže tokom cijele studijske godine. Prijavu ECTS kredita student vrši lično. Za samofinansirajuće studente izbor određenog broja kredita predstavlja i finansijsko zaduženje. Student je obavezan da izabrane discipline plati. Odlukom Upravnog odbora UCG-a br: 02-315 od 17.09. 2020. godine odobrava se plaćanje školarine za zimski semestar u dvije rate, prva polovina iznosa se plaća pri upisu studijske godine, a druga polovina najkasnije do 20.11.2020. godine. Odluka i Zahtjev za odobravanje plaćanja školarine u ratama su u prilogu. Studenti su obavezni da dokaze o uplati dostave studentskoj službi.

U slučaju spriječenosti student je obavezan da o tome obavijesti studentsku službu u pisanoj formi tokom nastavne nedjelje u kojoj je vanredna okolnost nastala i da dokumentuje razloge spriječenosti u skladu sa pravilima studiranja. Bilo kakvi naknadni zahtjevi neće biti razmatrani.

Studenti su obavezni da blagovremeno regulisu svoj status u skladu sa obavezama preuzetim Ugovorom o studiranju (član 145 i 146 Statuta Univerziteta Crne Gore). Rok za regulisanje statusa je zaključno sa upisom u studijsku 2020/21. godinu.
Zbog neizvršavanja obaveza student može biti ispisan sa Univerziteta.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.