Računarski centar




Na Pomorskom fakultetu postoji savremeno opremljen Računarski centar koji je na raspolaganju studentima. Pored akademske mreže Računarski centarima pristup internetu i preko WiFi-a.

 Računarski centar je opremljen sa 36 savremenih računara, dva laserska štampača skenerom, pametnom tablom i projektorom, što omogućava studentima da nesmetano prate nastavu, kako za predmete vezane za računare, tako i za obavljanje njihovog samostalnog rada i vježbi. Resursi u Računarskom centru su modernizovani u pogledu nabavke nove kompjuterske opreme u okviru Tempus projekta koji fakultet realizuje u periodu od decembra 2013. do novembra 2016. godine.


Računarski centar radi svakog radnog dana. Rapored predavanja, vježbi istaknut je na web site-u fakulteta. Pravo pristupa u slobodnim terminima imaju svi studenti koji su dužni pokazati indeks, a najaviti svoje prisustvo zaposlenom licu putem maila ukoliko im je potreban termin za samostalni rad, u slobodnim terminima.  U ovom Računarskom centru je zaposleno jedno lice, viši laborant mr Vera Kapetanović.

Pored Računarskog centra, studentima je na raspolaganju i računarska sala P2, opremljena sa 9 AIO računara, pametnom tablom i projektorom.

Viši laborant

mr Vera Kapetanović, dip. ing.

tel: +382 32 303 188, lok. 109

vera.kapetanovic@ucg.ac.me

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.