Gostujuće onlajn predavanje gospodina Srđana Vukčevića




Gostujuće onlajn predavanje gospodina Srđana Vukčevića

Gostujuće onlajn predavanje g-dina Srđana Vukčevića, u okviru predmeta Poslovne komunikacije u pomorstvu (predmetni nastavnik: dr Ranka Krivokapić), održano je u utorak, 9. marta 2021 godine.

Gospodin Vukčević, trener za izvršne direktore i vlasnik kompanije „Blue Coach“ koja se bavi obukom, edukacijom i psihološkim procjenama je studentima osnovnih studija Menadžment u pomorstvu i logistika, održao predavanje na temu „Interpersonalna komunikacija“. Studentima je ukazao na činjenicu da su odnosi najvažniji dio blagostanja ljudskog bića, kao i da postoji još jedan aspekt odnosa koji je takođe očigledan iz nedavnih naučnih istraživanja, a to je: „Što se više povezujemo sa drugima i zagrlimo stvarnost naše kolaborativne prirode, više ćemo živjeti sa smislom, saosjećanjem, staloženošću i svrhom“.

Predavanje je bilo interaktivnog tipa, uz konstantan dijalog između predavača i studenata. Studenti su izrazili veliko interesovanje, te ističu da im uz teorijska predavanja, gostujuća predavanja stručnjaka iz prakse omogućavaju da se još bolje upoznaju sa budućim pozivom.

Ovom prilikom se zahvaljujemo g-dinu Srđanu Vukčeviću na održanom predavanju i dugogodišnjoj saradnji sa Pomorskim fakultetom Kotor.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.