Održana svečana dodjela diploma




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

ImageDanas, 22. juna 2021. godine, u dvorištu Pomorskog fakulteta Kotor održana je svečana dodjela diploma za svršene studente primijenjenog studijskog programa Nautika i Brodomašinstvo, osnovnih akademskih studija Menadžment u pomorstvu i Pomorske nauke, kao i za studente specijalističkih i magistarskih studija na studijskim programima Menadžment u pomorstvu i Pomorske nauke.

Nakon već više od godinu dana rada i nastave u izmijenjenim uslovima usled ograničenja nametnunih pandemijom Kovid-19, i ovogodišnja svečana dodjela diploma organizovana je u nešto drugačijim uslovima. Umjesto tradicionalnog formalnog dijela programa koji se obično održavao u amfiteatru Fakulteta, ove godine svečanost je organizovana u prirodnom ambijentu, u dvorištu Fakultetu, a program je održan iz dva dijela kako bi se izbjeglo istovremeno okupljanje većeg broja ljudi.

Nakon intoniranja himne za početak svečanosti, kratak uvod i najavu dala je mr Zorica Đurović, nakon čega je Jovan Jokić, učenik četvrtog razreda Škole za osnovno i srednje muzičko obrazovanje „Vida Matjan“ iz KotoraImage za sve prisutne odsvirao „Bugarsku svitu“.

Diplome je studentima uručio dekan Fakuleteta, prof. dr Špiro Ivošević, a uz fotografije sa uručenja diplome, studenti su imali priliku da se fotografišu i u togama diplomaca.

Za sve prisutne priređeno je i prigodno posluženje.

Čestitamo još jednom svima i želimo da im stečene diplome budu ulaznica i podstrek za dalje profesionalne i lične uspjehe!

 

 

Fotografije sa svečane dodjele diploma možete pogledati putem sledeća dva linka: Link 1 i Link 2



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.