Učešće studenata Pomorskog fakulteta Kotor u projektnim aktivnostima NVO Juventas




Učešće studenata Pomorskog fakulteta Kotor u projektnim aktivnostima NVO Juventas

Nevladina organizacija Juventas jedna je od najuticajnijih nevladinih organizacija u Crnoj Gori, sa značajnim rezultatima u unapređenju socijalne kohezije i stvaranju zajednice po mjeri svih kroz promociju aktivnog učešća mladih, izradu javnih politika i javno zastupanje, te kroz pružanje inovativnih i održivih servisa podrške društveno isključenima i osnaživanje ključnih aktera u ovim procesima.

Nevladina organizacija Juventas poziva sve zainteresovane studente i studentkinje Pomorskog fakulteta Kotor na predavanje o projektu „Kompas“, koja će biti održano onlajn, putem zoom linka, u petak 17.12.2021. u 12:00h 
Glavni cilj projekta je izgradanja kapaciteta i integriteta studenata/studentkinja pomorskih fakulteta i učenika/učenica srednjih pomorskih škola i u Crnoj Gori. 

Na onlajn predavanju, studenti i studentkinje će imati priliku da saznaju više o fokus grupama koje Juventas sprovodi u okviru ovog projekta i kako da uzmu učešće u njima. Fokus grupe realizuju se kako bi se stekao bolji uvid u stavove, potrebe, motivaciju i navike studenata. 

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/72072952390?pwd=NzVEc3JqTkZDNGQ5M1N5em8yb2Jjdz09 
Meeting ID: 720 7295 2390
Passcode: g2t6Su



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.