Gostovanje studenata u emisiji „NOVSKO JUTRO“: Novljani najbolji studenti na tri od četiri studijska programa Pomorskog fakulteta Kotor




Gostovanje studenata u emisiji „NOVSKO JUTRO“: Novljani najbolji studenti na tri od četiri studijska programa Pomorskog fakulteta Kotor

Tradicionalno, Pomorski fakultet Kotor je i ove godine dodijelio nagrade najboljim studentima na sva četiri studijska programa. Najveći kuriozitet ove 2021/22. studijske godine je u tome da je ta titula pripala Novljanima na čak tri studijska programa: 

 

  • Ilijana Bakmaz, najbolji student Pomorskog fakulteta Kotor, srednja ocjena 9,87 (studijski program Nautika i pomorski saobraćaj). 

 

  • Nina Dejanović, najbolja studentkinja studijskog programa Menadžment u pomorstvu i logistika, srednja ocjena 9,28 i

 

  • Nemanja Pudar, najbolji student studijskog programa Pomorska elektrotehnika, srednja ocjena 9,21. 

 

Tim povodom, lokalna Radio televizija Herceg Novi RTHN ugostila je 12.12.2021. godine najbolje studente iz Herceg Novog u okviru emisije "NOVSKO JUTRO".

Studenti su istakli da im priznanje koje su dobili od Pomorskog fakulteta Kotor imponuje i motiviše ih za dalje napredovanje u akademskom obrazovanju. Svjesni su da je puno rada, truda i odricanja uloženo u postignute rezultate. Međutim, ljubav prema budućoj profesiji i ambicija su njihova pokretačka snaga. 

 

Cijeli intervju možete  pogledati u nastavku na linku emisije "Novsko jutro":



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.