Dodjela diploma povodom Dana fakulteta i Dana opštine




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Dan Pomorskog fakulteta Kotor 19. novembar svečano je obilježen u ponedjeljak, 21. novembra u amfiteatru Fakulteta. Ovom prilikom, dodijeljene su nagrade najboljim studentima, a zatim i stečene diplome magistarskih, specijalističkih i osnovnih studija. Svečanosti su prisustvovali dekan Pomorskog fakulteta, prof. dr Špiro Ivošević, prodekanica za nastavu, prof. dr Milena Dževerdanović-Pejović, brojni profesori, studenti i roditelji.

Svečanost je otvorila doc. dr Zorica Đurović, nakon čega je prisutne pozdravio dekan Ivošević.

U okviru programa, najprije su uručene nagrade najboljim studentima. Za najboljeg studenta Pomorskog fakulteta ove godine proglašen je student studijskog programa Pomorska elektrotehnika Dino Jonuz (srednja ocjena 9,79), koji je nagrađen pohvalnicom i novčanom nagradom od 500 eura.

Nagrađeni su i studenti Nikola Lompar (Nautika i pomorski saobraćaj), Danilo Dragović (Brodomašinstvo), Ivana Baćović (Menadžment u pomorstvu i logistika) i Lazar Dragović (Pomorska elektrotehnika), koji su uz pohvalnice dobili i novčane nagrade u iznosu od 200 eura.

Nakon dodjele nagrada, nastupila je Vjera Radulović, učenica trećeg razreda Škole za osnovno i srednje muzičko obrazovanje „Vida Matjan”, koja je na solo violini izvela dvije popularne teme filmske muzike.

U nastavku programa, dodijeljene su magistarske diplome studentima studijskog programa Pomorske nauke, zatim studentima specijalističkih studija studijskih progama Pomorske nauke i Menadžment u pomorstvu, nakon čega su diplome uručene i za studijske programe osnovnih studija: Nautika i pomorski saobraćaj, Brodomašinstvo, Pomorska elektrotehnika i Menadžment u pomorstvu i logistika.

Nakon zvaničnog programa, za sve prisutne je organizovano i prigodno posluženje, a studenti su imali prilike i da se fotografišu u svečanim diplomskim togama.

Svim diplomiranim i nagrađenim studentima još jednom čestitamo i želimo puno sreće i novih uspjeha na njihovim životnim i profesionalnim putevima!

Galerija fotografija



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.