Pomorski fakultet Kotor potpisao Sporazum o saradnji sa Domom studenata „Spasić - Mašera“




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U skladu sa  zajednički izraženom voljom za uspostavljanjem saradnje i obostranim interesom u različitim oblastima djelovanja, dana 01.02.2023. godine potpisan je Sporazum o saradnji između Pomorskog fakuleta Kotor i Doma studenata „Spasić - Mašera“. Potpisivanju Sporazuma o saradnji pristupili su dekan Pomorskog fakuleta Kotor, prof. dr Špiro Ivošević i direktorica Doma studenata „Spasić - Mašera“, Biljana Radević, dipl. politikolog.

Glavni cilj ovog Sporazuma jeste razvijanje i jačanje saradnje na obostranu korist u okviru brojnih područja, kao što su: unaprijeđenje položaja studenata, pružanje pomoći i podrške raznim studentskim aktivnostima, podrška studentskoj međunarodnoj mobilnosti, organizovanje tematskih radionica, skupova, tribina, kulturnih događaja, te formiranje timova u cilju ostvarivanja svih međusobnih vidova saradnje, kao i razmjena informacija i raznih publikacija.

Zaključuje se da će potpisanje ovog Sporazuma doprinijeti unaprijeđenju kvaliteta položaja studenata i obimu studentskih aktivnosti Pomorskog fakulteta Kotor.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.