Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU Gimnaziji Kotor




Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU Gimnaziji Kotor je obavljena u utorak, 3. aprila 2018. godine, u sastavu: doc. dr Senka Šekularac-Ivošević, mr Draško Kovač, MSc Maja Škurić, mr Miroslav Vukičević, Matija Rašković, student na studijskom programu Brodomašinstvo i Maja Filipović, pripravnik.

Kao i prethodne godine, maturantima su promovisani studijski programi, podijeljen im je promotivni materijal, a takođe su se mogli dodatno informisati o samoj proceduri upisa, mogućnostima zaposlenja nakon sticanja diplome na Pomorskom fakultetu Kotor kao i o raznim programima mobilnosti studenata, praktičnoj nastavi i obavljanju radne prakse u inostranstvu. Maturanti su imali priliku da čuju od kolega mr Miroslava Vukičevića, laboranta u nastavi na našem fakultetu i upravitelja stroja na kompaniji MOL iz Japana, kao i od studenta Matije Raškovića koji je aktivni pomorac na kompaniji MSC svoje impresije o plovidbi i sticanju kvalitetnog obrazovanja stučnih profila na našoj instituciji.

Ovom prilikom se zahvaljujemo direktoru, g-dinu Božu Peroviću na tome što je omogućio da i ove godine maturantima JU Gimnazije Kotor promovišemo studijske programe našeg fakulteta, a posebno zadovoljstvo predstavlja i postignuta saradnja obrazovnih institucija da izazove studiranja na Pomorskom fakultetu Kotor predstavimo u ovogodišnjem izdanju EHO Lista učenika Gimnazije Kotor čiju je realizaciju podržala i urednica, prof. Sonja Golub-Klenak. 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.