Dan otvorenih vrata UCG, 24. aprila 2018.




Dan otvorenih vrata UCG, 24. aprila 2018.

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore u saradnji sa Studentskim parlamentom Univerziteta Crne Gore (SPUCG) i NVO Studentski kulturni centar organizuje 'Dan otvorenih vrata', projekat namijenjen prvenstveno maturantima srednjih škola u Crnoj Gori. Događaj će se održati 24. aprila 2018. godine, u kampusu Univerziteta Crne Gore.

Predstavnici svih 19 fakultetskih jedinica Univerziteta Crne Gore će, za svojim štandovima, posjetioce sajma i zainteresovane maturante, informisati šta izučava svaka fakultetska jedinica Univerziteta Crne Gore i koje su im mogućnosti zapošljenja po završetku te visokoškolske ustanove.

Projekat "Dani otvorenih vrata" ima za cilj da se svim maturantima u Crnoj Gori pruži mogućnost da na neposredan način, primjeren njihovom uzrastu i nivou obrazovanja, dobiju informacije o svojim mogućnostima i šansama za nastavak školovanja i odabir profesije kojom planiraju da se bave u svom životu. Takođe,  biće dostupne informacije o studentskim servisima kao i programima mobilnosti studenata, mgućnostima studiranja na nekom od partnerskih univerziteta. 

Očekuje se posjećenost više od tri hiljade maturanata iz Crne Gore, a za sve zainteresovane obezbijeđen je prevoz autobusom.

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.