Radionica 'Na koji način oblikovati ideju i primjeri iz različitih država', dr Šeron Friman




 Radionica će se održati u sali Skupštine Opštine Kotor (Palata Bizanti) u četvrtak, 7. juna 2018. godine sa početkom u 17:00 sati.

 

U prilogu Vam dostavljamo poster sa lokacijama i terminima održavanja radionice na kojoj će u organizaciji Unije mladih preduzetnika Crne Gore, Ambasade Sjedinjenih američkih država i Opštine Kotor predavanje za mlade na temu "Na koji način oblikovati ideju i primjeri iz različitih država" održati dr. Šeron Friman, srtučnjak iz oblasti razvoja preduzetništva.

Dr. freeman je preduzetnik i vlasnik "Gems of Wisdom Consulting". Osnovala je prvu kompaniju u Hong Kongu gdje je živjela 12 godina, a potom je uspostavila pet kompanija uključujući i i Asocijaciju Američkih malih preduzeća izvoznika koja posluje im danas. Takođe se bavi i savjetovanjem malih preduzeća kao da izvoze i razvijaju svoje poslovanjem

Radionica je namijenjena mladim preduzetnicima/ama kao, svim mladim ljudima koji razmišljaju da pokrenu biznis i potrebe su im informacije o koristima i poteškoćama sa kojima se mogu susresti prilikom započinjanja sopstvenog biznisa.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.