Prezentacija grupacija kompanija Asiatic Lloyd & Atlantic Lloyd iz Hamburga




Prezentacija grupacija kompanija Asiatic Lloyd & Atlantic Lloyd iz Hamburga

 Prezentacija grupacija kompanija Asiatic Lloyd & Atlantic Lloyd iz Hamburga u utorak, 26. februara 2019. godine.

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo posjetu predstavnika grupacija kompanija Asiatic Lloyd & Atlantic Lloyd (AL Group of Companies) iz Hamburga. U utorak, 26-og februara 2019.godine, uvaženi gosti posjetiće namenadžment našeg Fakulteta, upoznati se sa istorijatom Fakulteta, kao i nastavnim resursima i planovima, nakon čega će održati prezentaciju kompanija i njihovih aktivnosti u Amfiteatru Pomorskog fakulteta sa početkom u13.00 časova, za studente, pomorce i sve druge zainteresovane. Delegaciju AL kompanija činiće: gospodin Ulrich Paulsdorff – Managing Director, gospođa Rita Vella-Menzel – Crewing Manager, gospodin Tonći Zdunjić – Fleet Director i gospodin Kolja Funck – Crewing Operator.

ASIATIC LLOYD & ATLANTIC LLOYD (AL Group) predstavlja grupaciju kompanija nastalih na porodičnoj brodovlasničkoj tradiciji staroj preko 150 godina. Osim bogate flote koja se stalno uvećava, a koju trenutno čine 34 broda za prevoz kontejnera i rasutog tereta, AL grupa je poznata i po širokom spektru projekata, usluga i aktivnosti iz oblasti menadžmenta brodova i brodarskih aktivnosti, od kojih je jedna i upravljanje posadom. Više detalja o samoj grupaciji možete naći na zvaničnoj internet stranici: www.al-ship.com.

Interes AL grupacije je razvijanje saradnje sa pomorskim institucijama i pojedincima koja će se zasnivati na uzajamnom povjerenju i partnerstvu, a koja će omogućavati zapošljavanje kvalifikovanog, dobro obučenog i iskusnog pomorskog kadra. Data kompanija već upošljava značajan broj našeg pomorskog oficirskog kadra, ali i i kadeta.U tom smislu, u okviru saradnje našeg Fakulteta sa agencijom za posredovanje pri zapošljavanju pomoraca NorMonte d.o.o. iz Kotora, imamo zadovoljstvo da ugostimo uvažene predstavnike AL grupe koji će datu priliku iskoristiti da predstave svoje aktivnosti, ali i da razgovaraju sa našim studentima i pomorcima i odgovore na njihova eventualna pitanja.

Stoga pozivamo sve zainteresovane studente i pomorce da datu priliku iskoriste i da se upoznaju sa aktivnostima ove renomirane pomorske grupacije koja nam dolazi u posjetu u cilju razvijanja buduće saradnje na ukrcaju našeg pomorskog kadra.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.