Gostujuće predavanje člana Bokeljske mornarice Kotor, upravitelj mašine Denis Vukašinović




Gostujuće predavanje člana Bokeljske mornarice Kotor, upravitelj mašine Denis Vukašinović

U srijedu, 13. marta 2019 god. sa početkom od 10:00 sati će se održati gostujuće predavanje člana BOKELJSKE MORNARICE KOTOR, kolege Denisa Vukašinovića upravitelja mašine iz Kotora koji je i sam završio Pomorski Fakultet Kotor. Vukašinović ima bogato iskustvo kao upravitelj, ploveći posljednjih 12 godina u tom zvanju na grčkoj renomiranoj firmi Eastern Mediterranean Maritime (Eastmed) na tankerskoj floti. Bogato stručnog iskustvo kolege Vukašinovića je preporučilo da obavlja posao Chief Of Technical Department Crnogorske Plovidbe A.D. Kotor u periodu 2011/1012 prilkom izgradnje 2 broda i exploatacije istih.

Ovim putem se pozivaju svi zainteresovani studenti da poslušaju gostujuće predavanje na temu temu MAN B&W ME motori u kojem će se predstaviti uvod, koncept i složena operacija savremenog motora današnjice kao i budućnosti.

Takođe kroz video prezentaciju planira se predstaviti razlika između konvencionalnih motora sa i bez bregastih vratila.

Gostujuće predavanje je želja Pomorskog fakulteta Kotor i koordinatora ovih predavanja, da se našim studentima prenese što više praktičnog znanja na savremenim brodskim sistemima, kako bi naši studenti bili konkurentni na svjetskom tržištu i nastavili dugu tradiciju uspješnih pomoraca sa ovih podneblja.

Predavanje je planirano da se održi u prostorijama brodomašinskog simulatora.

Koordinator gostujućih predavanja je mr. Miroslav Vukičević, a vjerujemo da će ovo biti jedno od niza stručnih predavanja na Pomorskom fakultetu,koji će rado ugostiti članove najstarije bratovštine pomoraca na Jadranu i jedne od najstarijih na svijetu sa kojima ova ustanova ima odličnu saradnju



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.