Promocija PFK u Gimnaziji 'Niko Rolović' u Baru




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Predstavnici Pomorskog fakulteta Kotor, doc. dr Tatijana Dlabač, rukovodilac studijskog programa Pomorska elektrotehnika i saradnici mr Sead Cvrk i Željko Pekić, Isidora Jovanović, student III godine akademskog studijskog programa Pomorske nauke i Đorđije Đuković, III oficir palube su obišli Gimnaziju "Niko Rolović" u Baru u četvrtak, 21. marta 2019. godine.

Učenici gimnazije su informisani o upisnim rokovima na Univerzitetu Crne Gore, studijskim programima Pomorskog fakulteta Kotor, raznim mogućnostima koje se studentima pružaju tokom studiranja, kao i prilikama da dođu do posla nakon završenog Fakulteta. Na detaljnoj prezentaciji Fakulteta maturantima su prikazani razni vidovi realizacije praktične nastave koja se izvodi u sklopu nastavnih predmeta na Fakultetu i van njega.

Sa zadovoljstvom ističemo da je u našem timu za promociju bila i Isidora Jovanović, student III godine akademskog studijskog programa Pomorske nauke koja je završila Gimnaziju "Niko Rolović".

Ovom prilikom se zahvaljujemo rukovodstvu gimnazije, a naročito pomoćniku direktora, g-đi Nataši Šljivić na srdačnoj dobrodošlici i na tome što su omogućili da predstavimo studijske programe Pomorskog fakulteta Kotor maturantima barske gimnazije.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.