Promocija PFK u Srednjoj ekonomsko-ugostiteljskoj školi u Baru




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Predstavnici Pomorskog fakulteta Kotor, doc. dr Tatijana Dlabač, saradnici mr Sead Cvrk i Željko Pekić, Jana Ičević, student III godine akademskog studijskog programa Menadžment u pomorsatvu i Đorđije Đuković, III oficir palube su 21. marta 2019. godine posjetili JU Srednju ekonomsko-ugostiteljsku školu u Baru.

Učenici su se upoznali sa tradicijom i radom Pomorskog fakulteta Kotor, posebno je predstavljen studijski program Menadžment u pomorstvu i logistika za koji učenici ove škole imaju prohodnost za upis. Ovom prilikom je prikazana prezentacija našeg Fakulteta i podijeljen je promotivni materijal. O mogućnostima učestvovanja u raznim programima mobilnosti prisutne je informisala Jana Ičević, koja je kao student našeg Fakulteta boravila jedan semestar na Pomorskom fakultetu u Splitu, a maturirala je u Srednjoj ekonomsko-ugostiteljskoj školi u Baru.

Ovom prilikom se zahvaljujemo direktoru g-dji Jeleni Vukčević i pomoćniku direktora, g-dinu Ranku Barjaktaroviću na ljubaznosti i gostoprimstvu tokom boravka predstavnika Pomorskog fakulteta Kotor u Srednjoj ekonomsko-ugostiteljskoj školi u Baru.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.