Promocija Pomorskog fakulteta u JU Gimnaziji "Stojan Cerović" u Nikšiću, 3.4.2019.




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Maturanti nikšićke Gimnazije imali su priliku da se 3. aprila 2019. godine upoznaju sa Pomorskim fakultetom Kotor, zahvaljujući prezentaciji njegovih predstavnika.

Pomorski Fakultet Kotor su predstavili prof. dr Mimo Drašković, rukovodilac studijskog programa Menadžment u pomorstvu i logistika, doc. dr Tatijana Dlabač, rukovodilac studijskog programa Pomorska elektrotehnika i Nebojša Mandić, student druge godine studijskog programa Menadžment u pomorstvu i logistika.

Oni su govorili o studijskim programima Pomorskog fakulteta Kotor, pojasnili mogućnosti studiranja na državnom Univerzitetu i pogodnosti školovanja na Pomorskom fakultetu Kotor.

Informisali su maturante i o upisnim rokovima, načinu podnošenja potrebne dokumentacije za upis, različitim nivoima školovanja i praktičnoj nastavi.

Takođe, predstavili su i mogućnost učestvovanja u programima mobilnosti i zapošljavanja nakon sticanja diplome na Pomorskom fakultetu Kotor, bile su

Gimanzijalce su pozvali i da dođu na Dan otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore koji će ove godine biti održan 18. aprila 2019. godine, sa početkom u 10:00 sati, u kampusu Univerzitet Crne Gore.

Ovom prilikom se zahvaljujemo direktoru Borisu Nikoliću, pomoćniku direktora Slobodanki Žižić i profesorima Gimnazije “Stojan Cerović” na srdačnoj dobrodošlici.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.