Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u Gimnaziji „Jovan Dučić“ u Trebinju, 5.4.2019.




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Maturanti Gimnazije „Jovan Dučić“ imali su priliku da se, 5. aprila,  upoznaju sa Pomorskim fakultetom Kotor, zahvaljujući prezentaciji njegovih predstavnika.

Među predstavnicima Fakulteta bili su doc. dr Tatijana Dlabač, rukovodilac studijskog programa Pomorska elektrotehnika, mr Sead Cvrk saradnik u nastavi i Lazar Ljubibratić, koji je završio Pomorski fakultet Kotor i nakon toga kadeturu na kompaniji Bernhard Schulte.

Oni su govorili o studijskim programima Pomorskog fakulteta Kotor, pojasnili mogućnosti studiranja na državnom Univerzitetu i pogodnosti školovanja na Pomorskom fakultetu Kotor. Informisali su maturante i o upisnim rokovima, načinu podnošenja potrebne dokumentacije za upis, različitim nivoima školovanja i praktičnoj nastavi. Takođe, predstavili su  i mogućnost  učestvovanja u programima mobilnosti i zapošljavanja nakon sticanja diplome na Pomorskom fakultetu Kotor.

Sa zadovoljstvom ističemo da je u našem timu za promociju bio Lazar Ljubibratić, koji je po završetku gimnazije „Jovan Dučić“ upisao Pomorski fakultet Kotor i stekao Diplomu na studijskom programu Nautika.

Ovom prilikom se zahvaljujemo direktoru Mišu Pešiću na organizaciji promocije našeg Fakulteta.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.