Pomorski fakultet Kotor, 09.05.2019

Promocija u JU Srednjoj elektro-ekonomskoj školi u Bijelom PoljuPredstavnici Pomorskog fakulteta Kotor su u četvrtak, 9. maja 2019. godine, promovisali ovu visokoškolsku instituciju maturantima Srednje Elektro-ekonomske škole u Bijelom Polju.

Među predstavnicima Fakulteta bili su doc. dr Tatijana Dlabač, rukovodilac studijskog programa Pomorska elektrotehnika i Lazar Nikitović, saradnik u nastavi na Pomorskom fakultetu Kotor.

Maturantima su pojašnjene mogućnosti studiranja na državnom Univerzitetu, prezentirani studijski programi i pogodnosti školovanja na Pomorskom fakultetu Kotor. U detaljnoj prezentaciji maturanti su informisani o upisnim rokovima, načinu podnošenja potrebne dokumentacije za upis, različitim nivoima školovanja, praktičnoj nastavi, kao i mogućnostima učestvovanja u programima mobilnosti i zapošljavanja nakon sticanja diplome na Pomorskom fakultetu Kotor.

Ovom prilikom se zahvaljujemo pomoćniku direktoru Miladinu Pekoviću na srdačnoj dobrodošlici i organizaciji promocije našeg fakulteta.

Image
Broj posjeta : 1123