Realizacija programa mobilnosti između Pomorskog odjela Sveučilišta u Dubrovniku i Pomorskog fakulteta Kotor




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U cilju realizacije programa ERASMUS + mobilnosti akademskog osoblja na Pomorskom fakultetu Kotor u periodu 10-23. februara 2020. godine boravila je  doc. dr. sc. Ivona Milić Beran, profesorica na matematičkoj grupi predmeta sa Pomorskog odjela Sveučilišta u Dubrovniku.

Na uvodnom sastanku dočekana je od strane dekana prof. dr Špira Ivoševića, nastavnika i saradnika iz srodne naučne oblasti prof. dr Romea Meštrovića i dr Stevana Kordića, kao i koordinatora za međunarodnu saradnju doc. dr Senke Šekularac – Ivošević. Pokrenute su brojne ideje o zajedničkim projektima i naučnoistraživačkom radu.

U skladu sa tipom mobilnosti, a u saradnji sa dr Stevanom Kordićem, saradnikom koji je angažovan na predmetu Matematika II, doc. dr. sc. Ivona Milić Beran održala je predavanja  za studente prve godine studijskog programa Nautika i pomorski saobraćaj.

Ovo je bila prilika da se, pored navedenog, doc. dr. sc. Ivona Milić Beran upozna sa organizacijom Pomorskog fakulteta Kotor, menadžmentom, nastavnicima, saradnicima, studentima, kao i infrastrukturom i opremom. Zaključuje se da su uspostavljeni prioriteti za nastavak saradnje između Pomorskog fakulteta Kotor i Pomorskog odjela Sveučilišta u Dubrovniku  u okviru programa ERASMUS + mobilnosti.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.