Prijem studenata prve godine studija akademske 2020/21. godine




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Danas je na Pomorskom fakultetu Kotor upriličen prijem studenata prve godine studija akademske 2020/21. godine. Prijem je organizovan po grupama u skladu sa važećim pravilima NKT-a.

Studente prve godine akademskih studijskih programa Nautika i pomorski saobraćaj, Menadžment u pomorstvu i logistika, Brodomašinstvo i Pomorska elektrotehnika pozdravili su ispred uprave Pomorskog fakulteta dekan prof. dr Špiro Ivošević, prodekan za  nastavu prof. dr Milena Dževerdanović-Pejović, kao i doc. dr Senka Šekularac Ivošević ispred studijskog programa Menadžment u pomorstvu i logistika, te prodekan za razvoj i inovacije i rukovodilac  studijskog programa Pomorska elektrotehnika prof. dr Tatijana Dlabač.

Studenti su upoznati sa načinom realizacije nastave u skladu sa preporukama Rektorata Univerziteta Crne Gore i kombinovanim pristupom koji se realizuje u uslovima aktuelne pandemije Covid 19. Administrator IT sektora na Pomorskom fakultetu Kotor Ana Babović je detaljno upoznala studente sa načinom funkcionisanja DL platforme.

Poseban naglasak u govoru dobrodošlice dekana Ivoševića stavljen je na važnost razumijevanja aktuelnog trenutka, očuvanja zdravlja, kako studenata tako i profesora, te nužnost održavanja kontinuiteta nastave, u učionici i online. Studenti su pozvani da doprinesu nastavnom procesu kroz aktivno učešće u nastavi i korišćenje online platforme za učenje, kao i kroz saradnju sa predstavnicima studenata.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.