Prijave za Obuku za početnike u biznisu otvorene do 9. aprila




Prijave za Obuku za početnike u biznisu otvorene do 9. aprila

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore, i ove godine, organizuje besplatnu Obuku za početnike u biznisu, namijenjenu studentima UCG. 

Obuku koja će trajati do dva mjeseca, čine predavanja i radionice namijenjene sticanju i širenju znanja o preduzetništvu, inovacijama kao i razvoju preduzetničkih vještina studenata UCG, svih nivoa studija. Polaznicima obuke biće demonstriran i način izrade biznis plana.

Svi zainteresovani studenti mogu samostalno, ili u grupama, poslati svoju prijavu (CV, motivaciono pismo i potvrdu o studiranju) na e-mail adresu: karijernicentar@ucg.ac.me. U prijavi je potrebno navesti i eventualna iskustva u obukama, takmičenjima ili konkursima u vezi sa biznis idejama i preduzetništvom. Prijave su otvorene do 9. aprila

Detalji i cjelokupan plan obuke biće proslijeđen odabranim polaznicima putem e-maila.

Predavanja i radionice održavaće se svake sedmice u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru. Glavni predavač obuke je redovni profesor iz oblasti menadžmenta i marketinga i prodekan na Ekonomskom fakultetu, prof. dr Boban Melović. Studentima koji uspješno završe cijeli program obuke biće uručeni sertifikati. 

Nakon obuke biće organizovan i nagradni Konkurs za najbolju startap ideju sa nagradnim fondom u visini od 10.000 eura.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.