Grafike studenata FLU na izložbi Format grafika 2022.




Grafike studenata FLU na izložbi Format grafika 2022.
Na kolektivnoj izložbi "Format grafika 2022" - koja se održava u okviru Festivala grafike Feta de l'estampe 2022, pored više od 70 izlagača, biće predstavljene grafike studenata Master studija: Alekse Tomovića, Željke Pestorić, Sanje Dabović, Anđele Burić i Nesle Đokić. Pomenuti studenti su zastupljeni sa po pet grafika malog formata. 
 
Grafike studenta Alekse Tomovića ušle su u najužu selekciju od devet odabranih učesnika, čije će radove publikovati u sklopu članaka "Format grafika 2002", koji će biti objavljene u pulikacijama organizatora francuskog festivala Feta de l'estampa

Izložba je otvorena 13. maja u 19:00h u ULUS-u, publika će biti u prilici da posjeti izložbu do 30. maja, 2022. godine. U periodu trajanja izložbe, planirane su prezentacije, demonstracije grafičkih tehnika i razgovori o grafici sa posebnim fokusom na značaj grafike malog formata, njenom doprinosu slobodnom umjetničkom izrazu, međunarodnoj saradnji i razmjeni iskustava. Festival Fete de l'estampe 2022, pruža mogućnost povezivanje umjetnika iz cijelog svijeta. 

(navodi organizator) 
 
 
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.