Grafike studenata FLU na izložbi Format grafika 2022.

18.05.2022


Grafike studenata FLU na izložbi Format grafika 2022.
Na kolektivnoj izložbi "Format grafika 2022" - koja se održava u okviru Festivala grafike Feta de l'estampe 2022, pored više od 70 izlagača, biće predstavljene grafike studenata Master studija: Alekse Tomovića, Željke Pestorić, Sanje Dabović, Anđele Burić i Nesle Đokić. Pomenuti studenti su zastupljeni sa po pet grafika malog formata. 
 
Grafike studenta Alekse Tomovića ušle su u najužu selekciju od devet odabranih učesnika, čije će radove publikovati u sklopu članaka "Format grafika 2002", koji će biti objavljene u pulikacijama organizatora francuskog festivala Feta de l'estampa

Izložba je otvorena 13. maja u 19:00h u ULUS-u, publika će biti u prilici da posjeti izložbu do 30. maja, 2022. godine. U periodu trajanja izložbe, planirane su prezentacije, demonstracije grafičkih tehnika i razgovori o grafici sa posebnim fokusom na značaj grafike malog formata, njenom doprinosu slobodnom umjetničkom izrazu, međunarodnoj saradnji i razmjeni iskustava. Festival Fete de l'estampe 2022, pruža mogućnost povezivanje umjetnika iz cijelog svijeta. 

(navodi organizator) 
 
 
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 

 

Broj posjeta : 280

Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.